Vés al contingut

“Tres anys de lluites entre dos mons” Taula rodona sobre els processos de canvi social i polític en curs.

Interessant activitat per tenir més elements per entendre la situació social que estem vivint. Una ocasió per agafar perspectiva i veure part del procés en el que estem i que ens afecta ens tots els aspectes de la nostra vida.

És el proper dijous 19 de juny del 2014, a les 19.30h. En motiu de la presentació del llibre “Hegemonias. Crisis, movimientos de resistencia y procesos políticos (2010-2013), de Xavier Domènech, es realitza la taula rodona on analitzaran els tres darrers anys de lluites socials al nostre país, així com els escenaris per a una possible ruptura política. Amb Sandra Ezquerra -sociòloga-, Gerardo Pisarello, -jurista-, Xavier Domènech -historiador i autor del llibre-.

Organitza: La Ciutat Invisible
c/Riego 35. 37, Sants Barcelona
 HEGEMONIAS

Categories

Participació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: