Vés al contingut

Procés participatiu d’apoderament juvenil: Pla estratègic del Kasal de Joves de Roquetes 2014- 2015

Kasal Jove de RoquetesEl jovent que s’organitza al voltant del Kasal Jove de Roquetes està fent una feina molt potent. Fa uns mesos un grup de joves de l’associació van fer un procés de treball per analitzar la situació en la que es trobava el projecte del Kasal, detectar necessitats, crear línies de treball i definir les característiques del lloc de feina de la nova treballadora que volien contractar. Em van convidar a participar en la seva dinamització i l’experiència va ser molt enriquidora.

Les joves ara han escrit un article i han fet públic els tres mesos de feina. Una manera de compartir els coneixement col·lectius, les experiències i donar transparència al treball fet.  Molt bon mètode!

 Pots llegir l’article sencer aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: