Vés al contingut

En procés de creació una innovadora guia de dinamització juvenil #WikiGuiaJove

Aquesta Guia de dinamització juvenil i participació està adreçada als professionals que vulguin impulsar i consolidar la participació de les persones joves a través de la dinamització. La seva elaboració l’hem iniciat a principis de 2015 des de l’equip de Foment de la Participació de la Direcció General de Joventut i un ampli ventall de professionals de joventut. El resultat final serà una plataforma digital amb eines i recursos que, a través de fitxes, abordarà diferents temàtiques relacionades amb la participació juvenil, la planificació de projectes socioeducatius i l’ús dels espais d’intervenció com són els equipaments o l’espai públic.

Una eina dinàmica
Precisament, perquè hi ha moltes qüestions relacionades amb el món de la dinamització juvenil, aquesta guia servirà per emmarcar el camp de treball en matèria participativa, però sense arribar a ser una limitació. La guia pretén ser una eina viva que s’alimenti a partir del coneixement dels professionals que treballen en aquest àmbit i intentarà respondre a les necessitats que puguin sorgir. Així doncs, disposarà de mecanismes que facilitin la redacció col·laborativa de documents i estarà oberta a totes aquelles persones, sobretot professionals del sector, que vulguin aportar idees i material d’utilitat.

Ho pots llegir aquí –>  http://ejoventut.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Una_innovadora_util_guia_dinamitzacio_juvenil

Fotos del taller realitzat al Kasal jove de Roquetes

One thought on “En procés de creació una innovadora guia de dinamització juvenil #WikiGuiaJove Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: