Vés al contingut

Inauguració Popular de les Pistes d’Skate de Via Favència #PatinaiLluita

El Col·lectiu d’Skaters i del Kasal de Joves de Roquetes organitzzen la Inauguració Popular de les Pistes d’Skate de Via Favència, que tindrà lloc aquest dissabte 25 d’abril. La remodelació d’aquestes Pistes forma part d’un procés de reivindicació llarg, el qual sense el suport veïnal  no hagués estat possible.

Ja fa uns dies que les Pistes estan a ple rendiment amb joves i no tant joves, de 9Barris i la resta de la ciutat, que proven els nous bowls. Però el dia 25 serà un dia especial, sense gaire protocols i molta engorilada. Una festa per a tots els públics, feta des de la base.Des de les 12h, hi haurà Jam session d’skate per a tots els nivells i diferents proves a totes les seccions del nou skatepark. I a partir de les 19h, concerts amb The Urgent Kicks, Estúpido Yo, HardTao, Zerschellt i Green Buds.

Després d’anys de manteniment per part dels mateixos joves skaters i d’un procés participatiu en la planificació de la remodelació on els skaters de 9Barris hi han pogut dir la seva, s’ha complert un dels objectius principals: unes noves pistes d’skate. Tot i així, el procés encara no ha acabat i seguirem lluitant per mantenir unes pistes dignes.

Col·lectiu d’Skaters i Kasal de Joves de Roquetes #PatinaiLluita

Pistes skate 9Barris

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: