Vés al contingut

[Film Documental] G3G Records: Poder mirar als ulls

G3G Records - Poder mirar als ulls
Per més informació sobre el film clica aquí.

25 anys de música i cultura a Barcelona concentrats a l’estrena del film documental sobre el segell G3G Records. Serà el proper 6 de novembre a les 19h al Cinema Aribau Club 2, durant el Festival IN-EDIT. Després, actuació d’Enric Casasses i Don Simón i Telefunken.

Xilòfons de joguina i trepants. Un bell poema de curiositat, continuïtat, autogestió i tenacitat: és l’escena “experimental informal” barcelonina, el punk ocult i nou d’una avantguarda sense fums. De Pascal Comelade a Cabo San Roque, del Communiqué al Sidecar (cada dimarts), de cassets a singles. Un segell que és una estranya família.

Un bell poema de curiositat, continuïtat, autogestió i perseverança: és l’escena “experimental informal” barcelonina, el punk ocult d’una avantguarda sense fums. Tot fluctua al voltant d’un segell, G3G, fundat per tres persones (Gat, Guille i Gloria), però que sempre va ser família nombrosa. Aquesta és la seva saga, des de 1989 (una escena nova) fins avui mateix.

Un brou de cultiu sempre efervescent que passa de Macromassa, Radio P.I.C.A., New Buildings i El Hombre de Pekín a Cabo San Roque, Pascal Comelade, Lydia Lunch i… Miguel Poveda! Són cassets d’edició limitada i singles a dues tintes; xilòfons de joguina i broques. Són dimarts màgics a Communiqué (“un antre molt antre”) i després dimarts màgics a Sidecar; de vegades, per a quatre persones, i altres, ple com un ou. I és que no era això, el que importava. Poder Mirar als Ulls és germandat, és comunitat d’estranys (en positiu), és treballar sense contracte, ningú cobra ni ningú guanya, i tot es fa per amor. La tradició experimental perviu i avança pels rierols subterranis de sempre. Inspirador.

 

Categories

Cultura

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: