Vés al contingut

Integrasons a l’escenari de El Molino. La música com eina de transformació social

INTEGRASONSL’Orquestra Infantil i Juvenil del Poble-sec, Do d’Acords, torna a l’escenari d’El Molino el aquest dimecres 18 de novembre a les 19h.

  • L’espectacle tindrà lloc el 18 de novembre (19h) i comptarà amb sis grups de cambra de multi percussió que interpretaran peces creades a partir de diferents vídeos projectats en temps real
  • L’emblemàtic escenari d’El Molino acull per segon any consecutiu l’espectacle, que estarà dirigit per Pablo Persico i en el que hi participen l’expert en electroacústica Medin Peiron i Aitziber Olabarri a la percussió
  • Orquestra Infantil i Juvenil del Poble-sec, Do d’Acords, és un projecte sociocultural de l’associació Integrasons, que acumula anys d’experiència en la creació musical comunitària dels infants d’entorns desfavorits 

L’espectacle, impulsat per l’associació Integrasons amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, aposta per un format de cambra de multi percussió, especialment dissenyat per a l’ocasió. Els músics de l’orquestra es dividiran en sis grups i aniran oferint diferents peces musicals que acompanyaran la projecció de videos, en temps real, que tindran com a fil conductor la ciència ficció.

L’orquestra estarà dirigida pel director del projecte i de l’associació Integrasons, Pablo Persico, i en aquesta ocasió, estarà acompanyat per Medin Peiron als mitjans electrònics i Aitziber Olabarri a la percussió, en un concert d’especial importància, que serveix per assolir el repte d’incorporar la música electroacústica en la metodologia Integrasons. “Hem volgut aprofitar l’oportunitat que ens dóna l’emblemàtic escenari del Poble-sec per reformular el tipus de concert i treballar en altres aspectes que enriqueixen la metodologia Integrasons, com ara l’audiovisual i l’electroacústica”, senyala Persico.

Amb aquesta actuació El Molino es consolida com a nova seu de l’Orquestra Infantil i Juvenil Do d’Acords, i en paraules de Persico, “el concert no és més que la mostra del grau de satisfacció i acollida per part del teixit associatiu del barri cap a aquest projecte”.

Els integrants de Do d’Acords són alumnes dels centres públics del Poble-sec, com ara les escoles CEIP Jacint Verdaguer i CEIP Carles Iels instituts IES Consell de Cent i IES XXV Olimpíada, a més dels adolescents de l’entitat social Espai 12@16. Molts dels seus alumnes presenten unes necessitats acadèmiques, psicològiques i emocionals específiques i, a través de la música, milloren el seu desenvolupament personal i social i, en conseqüència, el seu rendiment escolar.

L’entrada per a la funció és lliure i gratuïta però els interessats en assistir hauran de demanar entrada prèviament a info@integrasons. Els mitjans que ho desitgin podran enregistrar fotografies i gravacions i concertar entrevistes amb els protagonistes prèvia petició al correu electrònic premsa@integrasons.com.

Més informació:
Integrasons
Dossier de premsaFacebookTwitter i Youtube
Pablo Persico, director Integra Sons
Mòbil: 693475251, e-mail: pablopersico@integrasons.com
Saioa Baleztena, premsa Integra Sons
Mòbil: 648231337, e-mail: premsa@integrasons.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: