Vés al contingut

[Llibre] Joves i Perifèria. Un debat obert sobre la situació dels joves de Salt.

Llibre que analitza la realitat dels i les joves de Salt. Ha estat realitzat per Judit Font, sociòloga i veïna del municipi. El presenta a la biblioteca pública saltenca Iu Bohigas el proper 27 de novembre del 2015 a les 20h.

jovenes_y_periferia

Amb les transformacions de la societat postfordista i la progressiva retirada dels estats del benestar emergeixen, d’una banda, noves modalitats de transicions juvenils de bloqueig i precarietat i, per altra  noves formes de marginalitat urbana conseqüència de la extensió de l’atur de llarga durada, la relació precaritzada amb el treball, la relegació de la pobresa a barris de concentració i l’estigmatització territorial.

Aquest treball planteja una aproximació teòrica als condicionants i els efectes de les noves formes de marginalitat sobre els joves en determinats contextos territorials plantejant hipòtesis respecte al microcontext de Salt.

presentacio_jovenes_periferia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: