Vés al contingut

Un documental interactiu sobre l’apoderament juvenil: WebDoc HEBE

Es tracta d’un documental interactiu pensat per esdevenir una plataforma virtual i interactiva de reflexió i transmissió d’experiències d’apoderament entre els joves. Vaig veure una part de la feina al Congrés de Pedagogia Social, Joventut i transformació social que es va fer a Girona el passat mes de setembre, i us puc dic que és molt interessant.

Els protagonistes del webdoc HEBE són sis joves, de diferents edats i orígens, que han utilitzat la pràctica cinematogràfica per realitzar unes peces audiovisuals i reflexionar sobre els trajectes individuals que els han portat a adquirir les capacitats per prendre determinades decisions. L’aprenentatge en comú i el diàleg entre ells ha estat un procés que en el webdoc HEBE es presenta de forma interactiva, per tal que el propi espectador pugui posar en diàleg aquests materials audiovisuals amb les idees claus de la recerca on s’emmarca: eProjecte-HEBE.

L’acte de presentació del webdoc serà l’oportunitat de conèixer de prop l’esperit d’aquesta recerca interuniversitària que vol contribuir al progrés de les polítiques, serveis i accions adreçades als joves o promogudes directament per ells. Per aquest motiu hem concebut un acte de presentació obert i dinàmic on la teva presència serà important per la posada en marxa delwebdoc HEBE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: