Vés al contingut

Joves i professionals parlant sobre inclusió social a Ciutat Meridiana

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/MzsW3ptcunA&#8221; frameborder=”0″ allowfullscreen>

En el marc del projecte europeu CLOSER, el passat divendres, 16 de juny,  vam fer una jornada de reflexió i participació al voltant de l’exclusió social i el treball amb joves al barri de Ciutat Meridiana.

Una formació entre iguals

A la jornada organitzada per Ceps, AcPpJ, Centre Cruïlla i el CEESC, vam participar més de 50 professionals. Des de gent del territori de Nou Barris a persones de Lleida, Sabadell o Torredembarra. Un formació horitzontal on els participant han compartit els seu coneixement de forma horitzontal i on s’ha generat un diàleg molt potent amb la gent jove vinculada al projecte Ciutat Esperança.

Des del CEESC vam dinamitzar un dels tallers que feia referència a la convivència i a les identitats i també vam dinamitzar l’espai check Point Esperança, un col·loqui entre joves i professionals. La jornada va finalitzar amb una paella popular al marc de la Festa Major del Barri.

Feu una ullada a les fotografies de la Jornada (àlbum de CEPS – Making Projects).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: