Vés al contingut

Joves: Corresponsabilitat i Empoderament

Aquest article recull la ponència realitzada el dissabte 1 de juliol a la Facultat de Filosofia i Lletres, de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el marc de la Trobada Nacional de Joventut 2017. Aquest encontre forma part del Pla d’Actuació Territorial en joventut 2017-2020 desenvolupat pel Departament de Treballs, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La pots llegir aquí.

L’objectiu de la ponència és donar elements per a la reflexió, mostrar  diversos camins a recórrer i proposar continguts que ens interpel·lin, ens interroguin al voltant dels dos conceptes que ens defineix el títol des d’una mirada socioeducativa i fent un recorregut per la relació entre corresposanbilitat, participació, empoderament i acció comunitària.

I aquí pots veure la presentació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: