Vés al contingut

CURS: Revertir l’emergència per garantir el dret a l’habitatge digne

La vulneració del dret a l’habitatge genera una forta alarma en la nostra societat. Tot i que les respostes al problema de l’habitatge són múltiples i distintes entre elles –inclús contraposades-, la consciència de l’existència d’aquest greu problema és compartida per la majoria de la població, els professionals que hi intervenen, les administracions públiques, etc.

Superar la situació actual revisant-ne les causes i enfrontant l’emergència, no hauria de frenar la possibilitat de conèixer perspectives i experiències més innovadores i efectives, per tal d’aconseguir avançar-nos als nous problemes i pensar com garantir el dret a l’habitatge més enllà de l’emergència.

  • Durada: 18,5 hores. 1 sessió de 2,5 hores i 4 sessions de 4 hores
  • Dates: dimecres, 18 d’octubre, de 16.30 a 19h i 25 d’octubre i 8, 15 i 22 de novembre, de 16 a 20h.
  • Lloc: Seu social CEESC a Barcelona. Aragó 141-143, 4a planta.

A càrrec de: Membres de l’Observatori DESC, una plataforma d’entitats i persones creada el 1998 amb l’objectiu de mostrar que tant els drets civils i polítics com els drets econòmics, socials, culturals i ambientals, són drets fonamentals de totes les persones. Per fer-ho, l’Observatori combina la incidència, la investigació, la formació, i l’acompanyament a reivindicacions i lluites populars. Les sessions del curs seran dinamitzades per diferents persones expertes vinculades a la promoció del dret a l’habitatge, ja sigui a nivell institucional, professional o des de la societat civil.

Categories

Educació Social

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: