Vés al contingut

Professorat de la Facultat d’Educació signen un Manifest de suport a la tancada d’estudiants al Rectorat de la UB

Un grup de professors i professores de diferents departaments de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona ha escrit i signat un manifest en suport als estudiants tancats al rectorat.

……………………………………..

Arran de la situació que s’està vivint a Catalunya a l’entorn del Referèndum que se celebrarà el proper diumenge dia 1 d’octubre, un col·lectiu de professorat de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona volem fer explícit el nostre recolzament als i les estudiants que s’han concentrat a l’Edifici Històric i als altres campus de la UB.

Ens sentim més que mai al costat dels i les alumnes en aquesta iniciativa ja que creiem que l’educació es fa a tothora i arreu. El diàleg i la llibertat d’expressió són eines imprescindibles en qualsevol estructura democràtica i creiem que són eines en les que i per a les quals cal educar. La Universitat, com a espai de diàleg, llibertat i aprenentatge no pot mantenir-se al marge dels fets antidemocràtics que s’estan vivint aquests dies al nostre país.

Estimats i estimades alumnes, gràcies per ser agents actius de canvi en la societat nova que estem construint. Ens posem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu que contribueixi a la vostra lluita pacífica i cívica.

25 de setembre de 2017

El pots llegir i signar aquí.

La foto és de

Categories

Educació Social

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: