Vés al contingut

Tu pots crear l’espectacle comunitari del Teatre Arnau!

Aquest teatre històric del Paral·lel desperta de nou com a Arnau itinerant, mentre es rehabilita l’edifici. Fruit d’un any de procés participatiu, aquesta nova etapa s’engega amb gestió comunitària per part d’entitats, col·lectius i veïnat de Poble Sec, Raval i Sant Antoni.
Durant el 2018, es posen en marxa tres projectes, corresponents a tres eixos d’actuació: arts escèniques, memòria i comunitat. L’eix de comunitat proposa la creació d’un espectacle comunitari amb veïns, veïnes, entitats i institucions dels barris que envolten el Paral·lel. El projecte ofereix espais gratuïts de formació, creació, trobada i, finalment, de representació oberts a tothom.
L’equip d’Art&Coop (Creació XIC) acompanyaran aquest procés, juntament amb altres entitats i artistes vinculats a l’Arnau itinerant. L’espectacle s’estrenarà el 15 i 16 de desembre al Mercat de les Flors.

Veïnes i veïns de Raval, Poble Sec i Sant Antoni, de totes les edats, orígens culturals, capacitats, gèneres… si teniu ganes de participar (d’actuar o dissenyar vestuari i escenografia o fer llum i so), ompliu el formulari: https://goo.gl/forms/MJQ9qpGooBGkmF4R2. És gratuït i no cal experiència prèvia!

Més informació: info@artandcoop.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: