Vés al contingut

Diàlegs al voltant del Riu Besòs

El proper 30 de juny, en el marc de la Festa Major del barri del Raval de Santa Coloma, la Fundació Integramenet ha organitzat una jornada festiva i cultural amb l’objectiu de posar en valor l’espai del parc fluvial del Besòs com a motor d’un veritable procés de transformació social i comunitària en els diferents barris de la franja del riu.

En col.laboració amb altres entitats, organitzen un seguit d’activitats vinculades al barri del Raval i al parc fluvial del riu Besòs per fer aquell dia. Nosaltres des de la Taula Comunitària dle Rec Comtal i amb les companyes de la Taula del medi Ambient de Montcada i Reixac hi participarem.

Mostra fotogràficaamb imatges històriques del riu i del barri del Raval.

Paella Popular, dinar de paella per a 200 persones organitzat en col·laboració amb l’AAVV del Raval.

Afanyeu-vos! Ja podeu adquirir els tiquets a la Fundació Integramenent o a l’AAVV del Raval. El tiquet costa 6€ i inclou: amanida, paella mixta/vegetal, beguda, fruita i pa.

Diàlegs al voltant del riu, en el moment de la sobretaula s’organitzarà una conversa sobre la transformació del parc fluvial. Comptarem amb la presència, entre d’altres, d’Antoni Fogué, un dels responsables de la transformació i creació del parc fluvial.

I acabarem la festa amb una mica de música en directe!

Aquesta pot ser una bona oportunitat per tornar a trobar-nos i gaudir plegats d’una jornada festiva i cultural.  L’espai de trobada serà al parc i terrassa que hi ha situats entre la Fundació Integramenet i Gramepark.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: