Vés al contingut

Mapa de projectes agroecològics a la solana de Collserola

Ruralitzem és una xarxa de projectes ubicats als peus de la solana de Collserola (o al llarg de l’Eix Muntanya) i compromesos amb la construcció de sobirania alimentària als nostres barris. Reivindiquen nous espais agroecològics que recullen en aquest mapa, però també la preservació dels que ja tenim, blindant els horts urbans cedits o ocupats. Aposten pels circuits curts i un cinturó agrari metropolità que faci realitat el km 0. ÇConvençuts de la necessitat d’un canvi radical a l’alçada de l’emergència climàtica, ja que els sistemes de producció agroecològics són la clau de la captura de carboni a gran escala. Calen més menjadors escolars ecològics, més mercats de pagès, més maneres d’accedir a un producte ecològic realment popular. I calen també menys lleis i ordenances municipals que dificulten la venta directa o la ramaderia urbana. Volen bancs de llavors públics o supermercats cooperatius. Reclamen, en definitiva, que ens hi posem de ple. Ells i elles s’hi han posat, ens hi sumes?

 

Categories

9Barris, Cultura

Etiquetes

, ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: