Vés al contingut

Violència, seguretat i construcció de pau a les ciutats

Comparteixo amb vosaltres un document de treball. En aquesta ocasió es tracta d’un estudi sobre la Violència, seguretat i construcció de pau a les ciutats, editat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau.  El document ens ofereix un contrapunt sobre el discurs de la seguretat i ens aporta una ampliació i un aprofundiment del seu significat des d’una perspectiva comunitària.

Explica molt bé els reptes de les ciutats, parla de seguretat humana com a “cura” i apunta coses com “la seguretat ciutadana no es pot equiparar només a un problema d’ordre públic i de mesures per a evitar el delicte, sinó que ha de tenir una visió social integradora de preservar la convivència i el bé comú  per a tota la ciutadania”.

EL POTS LLEGIR AQUÍ 

Categories

Acció Comunitària

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: