Vés al contingut

I Simposi Internacional de professionals d’Animació Sociocultural i II Trobada d’estudiants d’animació sociocultural

El I Simposi de Professionals de l’ASC i II Trobada d’Estudiants sorgeix amb la voluntat de dignificar, professionalitzar i donar visibilitat a l’Animació Sociocultural, objectius compartits amb les entitats organizadores.

L’Associació ANRIE d’Animació Sociocultural (ANRIE_ASC) d’Espanya i la Coordinadora per a l’Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT) uneixen esforços i sinergies per organitzar aquest esdeveniment amb l’objectiu de conèixer i connectar-nos amb professionals que permetin dignificar la professió, treballant per al reconeixement social, acadèmic i professional de tots els seus agents.

El 2018 se celebrà la primera Trobada d’Estudiants d’ASC en el marc del VII Congreso Iberoamericano de Animación Sociocultural, i hem volgut fer una passa més amb aquest nou espai d’intercanvi d’experiències que sota el títol “Deconstruyendo desde la Diversidad”, se celebrarà el 12 i 13 de novembre de 2020 a Salou (Tarragona).

Per a més informació AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: