Vés al contingut

[RUTA] Rec Comtal i la Ponderosa, una realitat comunitària i agroecologia en perill

Ruta guiada:  Dissabte 17 d’octubre a les 10h en el marc de l’Aplec de l’agricultura d’urbana
Punt de trobada davant de l’estació de tren RENFE Torre Baró

Estarà habilitada l’opció d’activitat en línia (streaming) si les condicions no permeten l’activitat presencial.

Ruta des de Torre Baró, passant per Vallbona i arribant a Montcada Can Sant Joan. El recorregut és seguint el Rec Comtal i passant davant de l’horta de la Ponderosa. Finalitzarem el recorregut a la Plaça Bosc de Can Sant Joan amb un refrigeri acompanyat d’una tertúlia sobre la lluita agroecològica i la memòria viva dels barris.  Ens acompanyaran el Grup de Patrimoni de l’H que reivindiquen el canal de la Infanta, paral·lelisme de l’altre costat de la ciutat amb el Rec Comtal, regava horts des de Molins de Rei fins a Sants. El punt final de la ruta es troba a 5 minuts de l’estació Montcada Bifurcació. Finalitzarem tota l’activitat a les 13.30h

La ruta és de dificultat baixa. Es recomana portar roba còmoda i aigua. Es compliran totes les mesures Anti-Covid que estiguin disposades en aquell moment.

Activitat portada per Taula Comunitària del Rec Comtal, amb la dinamització d’un Grup Motor format per l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, Associació Torrent Zona Nord, Centre Estudis Ignasi Iglesias de Sant Andreu, AVV de Montcada Can San Joan, Associació de Comerciants de Can Sant Joan, Ruralitzem, Xarxa de Comunitats de Memòria, La Fundició, La Perifèrica i Tata Inti.

Inscripcions

Categories

Acció Comunitària

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: