Vés al contingut

[Documental] Xarxes de suport “Experiències de col·laboració veïnal a 9 Barris”

La situació de la crisi sanitària ha marcat les vides de tothom i per això hem cregut necessari compartir la mirada de les experiències positives que, dins de la problemàtica que comporta aquesta crisi, s’han aportat des del teixit associatiu de Nou Barris.

Aquest és un territori divers i cada xarxa té les seves particularitats, en el documental han recollit les diferents veus per reflectir aquest procés de resposta mitjançant les xarxes de suport; com es van conformar, quina ha estat la seva feina, com ha respost l’entorn… sempre en clau prepositiva perquè parlen d’una experiència positiva, reflexiva i propositiva.

Aquí teniu l’audiovisual creat per l’Albert Contat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: