Vés al contingut

Videoclips Why Violence? Per què la violència? Art i cultura contra les violències quotidianes

Aquest és el resultat d’un fructífer procés de creació, aquests videoclips han estat realitzats per joves artistes de Montcada i Reixac amb la col·laboració de la cooperativa Connectats.  Aquesta producció conclou el projecte de Why Violence ? Per què la violència ? Art i cultura contra les violències quotidianes, un programa socioeducatiu de sensibilització impulsat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac en què han participat una vintena de joves de la ciutat. L’Arantxa Rodas Eslava i l’Eric Estevez Romero han creat i composat aquests temes per denunciar el racisme, l’homofòbia i la violència masclista.

Compartiu i que es difongui el missatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: