Vés al contingut

Camins i perspectives professionals de l’Educació Social #PerspectivES21

Torna un any aquesta activitat i de nou hi col·laboro parlant de treball comunitari. És una activitat pensada per l’alumnat d’Educació Social que està a punt de finalitzar el grau i vol conèixer sortides laborals.


Després d’haver hagut d’anul·lar l’edició de l’any passat, el Camins i Perspectives torna amb força aquest 2021 amb la presentació de més àmbits professionals que cap altra edició i amb la possibilitat d’informar-se’n de tots, sense haver de triar.

El dimarts 20 d’abril, de 9.00 a 19.00 h, i de manera quasi ininterrompuda en franges de 45 minuts, es presentaran fins a nou àmbits professionals de l’Educació Social. Camins de futur i perspectives laborals tractats per professionals i docents especialitzats i amb experiència en els àmbits de la protecció a la infància i l’adolescència, gent gran, escola, joventut, treball comunitari, mediació, salut mental, drogodependències i presons.

A més, hi incorporem un nou espai d’informació sobre contractació pública, privada i del tercer sector. Amb alguns apunts sobre el tipus d’ofertes de treball actuals que trobem per a educadores i educadors socials.

Es tracta d’una jornada dirigida principalment a estudiants d’Educació Social de tot Catalunya però, també, a altres persones interessades. El Camins i Perspectives vol ser un lloc on posar-se al dia de la professió amb una mirada àmplia a través de diversos espais integrals i dinàmics. Les persones que s’hi apunten tenen una oportunitat única de conèixer, preguntar o debatre amb professionals i docents especialitzats en els àmbits que s’hi presenten.

Aquesta jornada està organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya en col·laboració amb les universitats catalanes: Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat Ramon Llull – Fundació Pere Tarrés, Universitat de Vic i Universitat Oberta de Catalunya.

Més informació del programa, ponents i inscripcions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: