Vés al contingut

Jornada Comunitària #NavasEnRuta

L’objectiu principal d’aquesta trobada és compartir el procés diagnòstic que s’ha realitzat al barri, liderat pel Grup Coordinador Diagnòstic (Serveis Socials Garcilaso, INS Joan Fuster, Centre Cívic Navas, Casal de la Gent Gran Navas, AVV, CAP Sagrera, Comissió Jove il’Equip Tècnic del PDC amb l’assessorament de La Perifèrica. 

L’últim diagnòstic data del 2009 i l’Equip Comunitari de Navas vam considerar adient analitzar els reptes que ja havien sorgit en anteriors trobades, així com detectar-ne de nous, si n’hi havia. A més, el context de la COVID 19 ha implicat una sacsejada al nostre entorn quant a necessitats i per tant l’acció comunitària ha de readaptar-se a la nova realitat. 


La Jornada serà l’espai per compartir amb la comunitat les idees força que han sorgit en aquest estudi i alhora recollir reflexions dels i les assistents a l’acte. I és que aquesta Jornada forma part també del procés diagnòstic, ja que es recolliran les reflexions dels i les assistents. 


ORGANITZACIÓ: A causa del context sanitari la Jornada es realitzarà per grups. N’hi haurà dos torns de matí i dos de tarda. Serà el dimarts 28 de setembre:

image.png

En tots els torns el punt de partida serà el Centre Cívic Navas (Passatge del Dr. Torent, 1), espai on es farà l’obertura de la Jornada mentre gaudim d’una dinamització musical de fons. Tot seguit, es configuraran dos grups i cadascun d’ells tindrà una ruta establerta a Navas amb dues parades. El grup estarà guiat per un membre de l’Equip Comunitari i entre punt i punt coneixerem  alguns elements de la història del barri de la mà del grup de Memòria Històrica

Al llarg de la ruta, es presentaran els principals reptes detectats a l’estudi (gènere; inserció laboral; participació veïnal -projectes intergeneracionals i Festa Major-; salut mental en infància i joves i un de general sobre el procés diagnòstic i el PDC Navas) i els seus corresponents punts forts, punts a millorar,  potencials comunitaris i proposta d’estratègies a seguir. Tota aquesta informació s’ha extret de les entrevistes i els grups de discussió que s’han realitzat en aquests darrers mesos.


Per assistir-hi, cal realitzar inscripció al Centre Cívic, o bé per telèfon 933 49 35 22 o en aquest link.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: