Vés al contingut

Processos creatius i educació. Jornades Articula’t

Articula’t és una iniciativa de Matraka Associació i RAI que pretén donar visibilitat als processos creatius en l’educació i crear sinergies entre diferents col·lectius i persones interessades. Hi ha molts projectes, experiències i entitats amb gran interès per difondre les seves accions i crear un treball en xarxa. Amb aquestes jornades es podrà fer visible aquest ventall de possibilitats i crear intercanvi, debat i reflexió al voltant de les temàtiques d’arts escèniques, arts plàstiques i arts visuals com a eines educatives i transformadores.

Aquestes Jornades es realitzaran del 26 de juny al 6 de juliol del 2012 al local de RAI , al c/Carders nº 12 de Barcelona.  Articula’t vol oferir a les persones vinculades al món de l’educació, al de l’art i a tota persona que hi pugui estar interessada, un espai per a explorar i conèixer recursos i iniciatives diverses.

Encara que hi han experiències i alguna plataforma com la d’Artibarri conntinuen sent necessaris crear espais de trobada de persones que estan treballant en aquest àmbit. Falta el reconeixement i la visibilitat de la creativitat i llenguatges artístics com a eina educativa i de transformació social.

Per a més informació:

http://jornadesarticulat.wordpress.com/

One thought on “Processos creatius i educació. Jornades Articula’t Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: