Vés al contingut

Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore

Des de fa molt de temps que els llibres m’embriaguen. M’encanta passejar per biblioteques i llibreries mirant títols, temàtiques i portades. M’agradaria llegir-los tots i alhora. Cosa impossible ja que la lectura d’un llibre obliga a gaudir-ho poc a poc, sense pressa passant cada full amb atenció.

Imatge del curt d’animació “The Fantastic Flying Books of Mr Morris Lessmore” (2011)

L’huracà Katrina, Buster Keaton, El Mag d’Oz i l’amor pels llibres són, en igual mesura, les fonts d’inspiració d’aquest meravellós curt d’animació. ‘The Fantastic Flying Books of Mr Morris Lessmore’ (2011) és una història sobre la gent que dedica les seves vides als llibres i el que aquests els ofereixen a canvi. Un curt que explica perfectament la passió pels llibres i la seva capacitat per il·luminar les nostres vides.

A continuació trobareu el curt íntegre de 15 minuts de durada dirigit per William Joyce i Brandon Oldenburg en el qual van fer una barreja d’animació 2D, animació per ordinador i stop motion. Va ser penjat íntegrament pels seus autors a Youtube.

La meva sorpresa va ser, en investigar sobre el vídeo, que “Els fantàstics llibres voladors del Sr Morris Lessmore” és el curtmetratge guanyador de l’Oscar 2011 a la Millor Animació.

Categories

Cultura, Joves

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: