Vés al contingut

La Comunicació 2.0 i l’Acció Social

Va ser per mi una sorpresa molt agradable el mail que em va enviar Noelia Muñoz per convidar-me a participar amb “Educació Transformadora” en aquestes jornades “Comunicacio 2.0 i Acció Social”. Un moment ben xulo per, tal com diu  Raúl Luceño, desvirtualitzar a uns quants col·legues. Per mi haurà de ser en altra ocasió. No podré participar. Pel 23 d’abril estaré operat del peu, assegut en un cadira i amb medicació (uf!…). Bé podré seguir la Jornada per #acciosocial20 .

És molt important que sectors com els de l’Educació Social tinguin presència a les xarxes socials obrint discurs i intercanviant pràctiques. Iniciatives pioneres com les d’Educador en Alaska o Webs col·lectives com les d’Edusofera o d’Educablog són molt necessàries.

La Comunicació 2.0 i l’Acció Social

Dins dels actes de la Setmana Cultural, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés organitza aquesta conferència-debat sobre la importància de la comunicació en l’acció social i per presentar Educablog i altres blocs d’educació social. Serà el 23 d’abril d’11 a 13h.

La primera part será la presentación del llibre “EducaBlog 2006 – 2011: De la Red al Papel”. Educablog.es és un dels projectes més importants d’educació social a la xarxa i comptarem amb la presència dels seus autors: Asier Félix Losada, Iñigo Rodríguez Torre y Raúl Luceño Caro.

Posteriorment, escoltarem les experiències a la xarxa de:

La conferència es podrá seguir via Twitter a través del hashtag #acciosocial20

On? Aula Magna de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (c. Santaló, 37, Barcelona), a Barcelona, província de Barcelona

Quan? El 23 d’abril d’11 a 13h

Organitza: CEESC i Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés

Preu: Gratuït

Web: http://www.peretarres.url.edu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: