Vés al contingut

La Gala dels 40 anys d’Ateneu Popular 9Barris

entrada_gala

1977- 2017: tota una vida compartint.

L’Ateneu Popular Nou Barris fa 40 anys. Un munt d’anys, i de vides que han passat per l’Ateneu, en diferents moments i amb diferents maneres de ser-hi; des del veïnatge, des de les lluites socials, des del circ, des de la música i les arts escèniques, com a alumne, com a professora, com a participant de les assemblees i les comissions, com a públic, … sent part i donant suport, construint col·lectivament i fent possible el lema: acció, lluita i diversió. Fent cultura comunitària.

Un aniversari que no vivim només com una efemèride sinó també com una ocasió de recuperar la memòria històrica del projecte, celebrar-ho col·lectivament i també reflexionar sobre el sentit i futur de projectes com aquests a la ciutat. Per això, des de la Comissió 40 anys, s’ha treballat en un projecte de recerca històrica i s’han programat activitats de celebració durant tot l’any 2017 que acabaran amb unes Jornades.

Ara volem comptar amb tu i tothom que ha format i forma part de la vida de l’Ateneu per donar el tret de sortida al conjunt d’activitats i propostes que configuren els #40Anys, per això us volem convidar el dissabte 11 de febrer a les 17.30h a la Gala Obertura dels 40 anys d’Ateneu Popular 9 Barris.

Hem preparat una gala amb actuacions, sorpreses, intervencions diverses i moooltes batalletes, on la memòria i l’acció seran les protagonistes del que promet ser una gran retrobada acompanyada d’un brindis col·lectiu.

Us hi esperem!

Noticia publicada originalment a la web del Ateneu. la pots llegir aquí.


Vídeo realitzat per la cooperativa Metromuster amb la intenció d’explicar l’Ateneu Popular 9 Barris, un projecte sociocultural de caràcter col·lectiu nascut al 1977 fruit de la ocupació d’una planta asfàltica.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: