Vés al contingut

La Gala dels 40 anys d’Ateneu Popular 9Barris

entrada_gala

1977- 2017: tota una vida compartint.

L’Ateneu Popular Nou Barris fa 40 anys. Un munt d’anys, i de vides que han passat per l’Ateneu, en diferents moments i amb diferents maneres de ser-hi; des del veïnatge, des de les lluites socials, des del circ, des de la música i les arts escèniques, com a alumne, com a professora, com a participant de les assemblees i les comissions, com a públic, … sent part i donant suport, construint col·lectivament i fent possible el lema: acció, lluita i diversió. Fent cultura comunitària.

Un aniversari que no vivim només com una efemèride sinó també com una ocasió de recuperar la memòria històrica del projecte, celebrar-ho col·lectivament i també reflexionar sobre el sentit i futur de projectes com aquests a la ciutat. Per això, des de la Comissió 40 anys, s’ha treballat en un projecte de recerca històrica i s’han programat activitats de celebració durant tot l’any 2017 que acabaran amb unes Jornades.

Ara volem comptar amb tu i tothom que ha format i forma part de la vida de l’Ateneu per donar el tret de sortida al conjunt d’activitats i propostes que configuren els #40Anys, per això us volem convidar el dissabte 11 de febrer a les 17.30h a la Gala Obertura dels 40 anys d’Ateneu Popular 9 Barris.

Hem preparat una gala amb actuacions, sorpreses, intervencions diverses i moooltes batalletes, on la memòria i l’acció seran les protagonistes del que promet ser una gran retrobada acompanyada d’un brindis col·lectiu.

Us hi esperem!

Noticia publicada originalment a la web del Ateneu. la pots llegir aquí.


Vídeo realitzat per la cooperativa Metromuster amb la intenció d’explicar l’Ateneu Popular 9 Barris, un projecte sociocultural de caràcter col·lectiu nascut al 1977 fruit de la ocupació d’una planta asfàltica.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: