Vés al contingut

Bicicletes i transformació social. 30 anys de Biciclot

30-anys-BiciclotEl 2017 és un any molt especial per Biciclot. Just 30 anys enrera, en 1987 un grup de joves iniciaven 1 projecte d’autoocupació que va aterrar al Barceloní barri del Clot. Amalmoltes il•lusions tenia com aaobjectiu impulsar la bicicleta com a mitjà transport i de vida. Justament coincidint amb aquesta data, a la tardor d’aquest any, és traslladaran a la nova su del barri del Parc i la Llacuna del Poble Nou, l’edifici de Can Picó (futura su del Bicihub). Enrere queden al local de Sant Joan de Malta o el del c / Verneda.

Els i les companyes de Biciclot expliquen que durant les darreres 3 decades “Hem viscut la revolució lenta i silenciosa de la bicicleta a Barcelona. La nostra tossuderia ens ha fet ser pioners a l’hora d’oferir serveis que facilitessin l’ús de la bicicleta i que contribuïssin a la construcció d’una ciutat més sostenible i habitable “.

I ara ens diuen que comptem amb nosaltres per celebrar el 30 aniversari de Biciclot, i que a l’hashtag #30biciclot informaran dels actes de celebració. I a molts ens tindràn al costat. Va ser a finals dels anys 90 on vaig tenir la meva primera feina estable fent projectes educatius amb bicicleta. Conjuntament amb molts companys/es vaig aprendre amb la Festa de la bici, els Biketours, Bicicletes solidàries o a els tallers educatius.

Felicitas pels 30 anys, Biciclot! I que siguin molts més!

30-aniversari

Categories

Educació Social

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: