Vés al contingut

Taller d’escriptura creativa i social

Fa anys que conec el treball que fa la gent del Timbal. Referents en la formació teatral i també en projectes d’economia social i solidària.  Ara ens proposem, en col·laboració amb Perpetuum,  un curs d’escriptura creativa per treballar el fet social i transformar el nostre malestar en quelcom artístic.

Faran dos tallers: un primer taller d’escriptura social i un segon taller de creació.

L’objectiu és explicar històries. Narrar testimonis. Donar eines creatives a aquells que directament han patit o estan patint la greu situació social i econòmica, encara molt present a Espanya, i ajudar-los així a expressar la seva vivència.

Van dirigits a integrants d’entitats o associacions que treballen en l’àmbit social i compromesos amb nous models d’organització i convivència i a les persones directament afectades. A més tenen beques perquè tothom que vulgui i ho necessiti ho pugui realitzar.

Per a més info, dates, preus, beques i inscripcions clica aquí.

Categories

Educació Social

Etiquetes

One thought on “Taller d’escriptura creativa i social Deixa un comentari

  1. Gràcies per ajudar-nos en la difusió. Ens agradaria que la nostra proposta de taller arribés a motla gent i així tothom qui vulgui en pugui gaudir i aprendre. Poden sortir cosetes motl boniques, enriquidores i participatives!. Seguim endavant!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: